miercuri, 23 decembrie 2015

Tu si bebe

Softai, bbc 100%, certificat OEKO TEX 100, tesut diagonal simplu

Albinuta 12l, 72cm, 8,100 kg
Timp de testare >1 luna :)

 
 As vrea intai de toate sa va povestesc despre Softai, asa in general, pentru ca in articolul nostru introductiv in babywearing nu am mentionat aceasta categorie de produse. Softai-ul este un sistem ergonomic, recomandat bebelusilor in jurul varstei de 6l, atunci cand acestia au un bun control al muschilor spatelui (4-6l). Softai-ul este un sistem hibrid intre clasicul mei tai si ssc (descrierea celor doua o gasiti aici). Practic centura mei tai-ului care se termina cu cele doua bretele si care se leaga la spate este inlocuita de o centura care se inchide cu ajutorul unei catarame (chinga si trident, in cazul nostru Duraflex) .


Softai-ul este un sistem parctic care se aranjeza extrem de usor. O data fixata centura in talie si pus copilul in sistem nu va ramane decat sa pozitionati bretelele in X pe spate si apoi sa le aduceti in fata unde sa le petreceti ( mai faceti un X sub funduletul copilului) si in final legate la spate. Personal prefer X-ul sub funduletul copilului pentru ca greutatea se distribuie mult mai bine. Un alt atu al acestui tip de legatura este ca atunci cand copilul creste este o buna metoda de a mari puntea cu ajutorul bretelelor si practic de a prelungi viata sistemului. In plus cand bretelele sunt petrecute peste fundulet, copilul va avea un plus de sigranta fiind protejat mai bine iar sansele ca el sa alunece in laterala sunt inexistete. Albinuta este un copil extrem de curios si activ, iar in momentul in care adoarme se relaxeaza complet. De aceea ma simt mult mai bine sa o stiu protejata, altfel as sta mereu cu o mana pe ea. Este exact aceeasi situatie ca atunci cand la ssc-uri prefer prinderea laterala de catarama pozitionata in partea superioara a panoului in locul celei aflate la baza.


Bretelele si centura sunt buretate si matlasate, aspecte ce il fac confortabil pentru orice constitutie,  iar zona capului si cea din spatele genunchilor este intarita pentru un confort suplimentar oferit bebelusului. Materialul utilizat in confectionare este un bumbac 100%, usor teapan la inceput, dar pe masura ce sistemul este utilizat devine mai placut. Rigiditatea este data si de grosimea materialului 280 gr/mp.  Desi este un material mai grosut este racoros pe timp de vara si tine de cald in anotipul rece. Sustine intr-un mod optim greutatea copilului si in plimbarile noastre lungi pe carile de munte nu am resimtit disconfort.



Este singurul sistem despre care tatal Albinutei a afirmat ca este pe gustul lui. Pacat ca nu am reusit sa importalizez si momentul cu pricina. Cu siguranta vor mai aparea si altele ;)


Softai-ul de la Tu si bebe este disponibil in doua variante de marimi baby si toddler. Varianta baby are puntea de 35cm si este recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 6l si 24l, iar varianta toddler este recomandata copiilor de peste 18l pana in jurul varstei de 3ani. Protectiile de bretele si saculetul de depozitare se pot asorta si achizitiona separat.

Se poate purta atat in fata,  cat si in spate si pe sold.

Descriere producator:
Recomandat de 6l +
bbc 100%, tesatura diagonal simpla
disponibil intr-o gama variata de culori si imprimeuri vesele pentru panoul decorativ.
Mai multe detalii puteti citi pe pagina de FB a celor de la Tu si Bebe.

Madalina
Purtari placute



luni, 21 decembrie 2015

Fidella Fusion Rock and Rolla

SSC Fidella Fusion Rock and Rolla

Albinuta 12l, 72cm, 8,100 kg
Timp de testare 10 zile

De indata ce am postat primele poze cu Albinuta in ssc-ul de la Fidella au inceput si intrebarile despre sistem. Prima impresia ? Mandrei Albinute nu i-au trebuit mai mult de 2-3 minute ca sa adoarma :)  timp insuficient pentru a face toate reglajele.  Este un ssc facut din material de wrap tesut si cheia pentru o purtare placuta este o reglare si ajustare corecta.


Prima constatare a fost ca are catarama de la centura pozitionata lateral, ceea ce ajuta destul de mult pentru a prinde mai usor centura in talie. Apoi panoul se ajusteaza atat pe orizontala cat si pe verticala. Puntea se regleaza cu ajutorul unui snur care se innoada, la fel si partea superioara a panoului. Dimensiunea minima a puntii poate ajunge astfel la 15 cm, iar dimensiunea maxima este de 45cm.  Corpul ssc-ului se poate ajusta si el in functie de inaltimea bebelusului purtat, iar sistemul de reglare este acelasi ca si la punte, snururile sunt pozitionate pe lateralele panoului. Panoul se poate micsora pe inaltime pana la 31cm si se poate mari pana la 43cm.  Snururile se leaga pur si simplu, nu sunt prevazute cu opritori.

Reglajele il  recomanda si pentru bebelusi sub 6l. Personal eu as spune ca undeva in jurul varstei de 3-4l Fidella Fusion poate sa fie o optiune, dar cu maxima atentie la reglaje. Orice cuta inseamna o sustinere precara a copilului, de aceea e bine sa acordati atentie reglajelor mai ales la inceput.



Bretelele sunt suficient de late pentru a oferi confort purtatorului. Sunt prevazute cu catarame pentru alaptare. Cataramele pentru alaptare se folosesc doar atunci cand este nevoie, ele stau stranse la maximum pentru a oferi pozitia corecta bebelusului (sistemul se regleaza/ajusteaza intotdeuna cu aceste catarame inchise!). Bretelele se pot prinde de panou  in doua  moduri: de cataramele situate la jumatatea panoului sau de cataramele situate mai jos, chiar la baza panoului, deasupra centurii. Din experienta personala mi se pare mai sigur ca acestea sa fie prinse la jumatatea panoului, chiar si pentru un copil mai mic pentru ca il protejeaza mai bine si nu poate aluneca intr-o parte, mai ales atunci cand adoarme si musculatura se relaxeaza. Producatorul recomanda fixarea la jumatate pentru bebelusii care au un control bun al muschilor spatelui (stau singuri in fundulet), iar in cazul in care bebelusii nu isi sustin bine spatele si nu pot sta singuri in fundulet cataramele sa fie prinse la baza panoului. Personal nu am observat o diferenta in modul in care se tensioneaza materialul ssc-ului pe spatele Albinutei in functie de tipul de prindere al cataramelor laterale (sus/jos). Prefer insa  sa le prind la jumatatea panoului pentru un plus de siguranta, mai ales atunci cand Albinuta se cuibareste in sistem. Sunt persoane care simt disconfort la subrat si atunci le recomand sa foloseasca prinderea de la baza sistemului. Bretelele se pot prinde atat in X cat si paralel. Centura si bretelele sunt doar captusite.




 Gluga  se ajusteaza tot cu ajutorul snururilor si se prinde la fel de simplu de bretele, adica se leaga :)


Atuul acestui sistem este materialul din care este produs. Materialul  de wrap tesut  jacquard il face un sistem agreabil la plimbari si sustine in mod placut copilul,mulandu-se perfect, cu conditia ca reglajele sa fie facute in mod corect.

Ssc-ul Fidella se poate utiliza atat in fata, pe sold, cat si in spate.

Descriere producator:
Este fabricat din doua (2) straturi suprapuse de material de wrap tesut (jacquard).
Materialul este bumbac ceea ce inseamna ca previne supraincalzirea.
E moale si placut la atingere.
Este foarte usor iar panoul si puntea sunt ajustabile.
Mai multe detalii gasiti pe Mamawear.

Purtari placute!

Madalina


joi, 10 decembrie 2015

Protectie de iarna - poarta-ma!

Protectie de iarna - poarta-ma!


De cateva saptamani incerc sa ma urnesc sa va povestesc despre protectiile de iarna in general si despre protectia de la poarta-ma! in particular.


Protectia de iarna ar trebui sa fie un "must have' al mamicilor purtatoare in anotimpurile reci. Stand la munte noi am folosit-o inclusiv pe timpul verii, in serile racoroase, in consecinta daca sunteti pasionate de plimbari si drumetii v-as recomanda calduros sa  nu o considerati un articol doar pentru sezonul rece, o sa va fie utila tot timpul anului  ;).


Noi suntem deja la a patra iarna in care practicam cu succes babywearingul si pot sa va impartasesc din experienta mea personala. Am trecut prin etapa in care am folosit wrap elastic si Gargarita imbracata intr-un overall din acela gros, supranumit costum de cosmonaut. Din pacate imi era imposibil sa obtin un C  vizibil  de M nici nu mai vorbesc. Iarna urmatoare Gargarita deja mergea si am facut o mica schimbare cumparandu-i copilului hainute adecvate. Nefiind convinsa 100% de necesitatea protectiei am constatat ca au fost multe dati in care i-am simtit lipsa.  Anul trecuta am investit intr-o protectie sh si am purtat-o pe Albinuta cu succes in ea. A fost o revelatie utilizarea protectiei si ma mir cum de nu m-am desteptat mai devreme. In primavara am dat-o unui alt bebelus si noi ne-am facut loc in garderoba pentru una noua de la poarta-ma! pe care am tot utilizat-o de atunci, desi initial credeam ca va sta acolo pana cand va veni iarna.


De ce este atat de utila ? Pentru ca poti pune copilul in sistem exact asa cum este imbrcat in casa si peste el sa pui protectia care ar trebui sa il fereasca de orice intemperie vant, ploaie, ninsoare, umezeala.  De ce spun ar trebui? De cand stam la munte am acordat mai multa atentie hainelor potrivite anotimpului rece si am inteles de ce este important sa ai o geaca buna, de calitate, calduoasa dar care sa nu fie greoaie sau care sa nu iti ingreuneze miscarile sau in care sa nu traspiri asa cum se intampa de cele mai multe ori in cele de fas gros. Numai experimentand pe propria piele am inteles de ce fasul nu este tocmai o optiune. Si aici as vrea sa va ganditi cat de facila si comoda este utilizarea unei geci de schi comparativ cu o pufoaica.

Am tot vazut si citit in ultima vreme un interes sporit fata de acele protectii 2 in 1 sau 3 in 1 care sunt facute din mai multe straturi detasabile. La ce bun cand poti sa ai o singura protectie pe care sa o folosesti oricand ai nevoie? Acesta este unul din motivele pentru care am ales protectia de la poarta-ma! Este subtire, dar  este extrem de calduroasa datorita polarului cu propritetati termice ridicate, rezista foarte bine la vant si este impermeabila chiar si la ploi puternice. Toate aceste proprietati sunt date de calitatea materialului folosit: soft shell care inglobeaza toate aceste aspecte.  Practic un singur start de material asigura toate cele trei propietati si mai mult decat atat sansele sa transpiri in ea sunt minime pentru ca materialul respira ceea ce este putin probabil sa intalniti la o protectie facuta din polar si fas.


Un alt lucru care m-a determinat sa aleg proetctia de iarna de la  poart-ma! a fost modul in care aceasta se prinde. Faptul ca sistemul de inchidere este unul bazat pe catarame spre deosebire de sistemul cu siret si urechiuse ca la corset a cantarit mult in alagerea mea. Protectia anterioara acesteia a avut sistemul cu sireturi si mi se parea dificila prinderea.


Un alt lucru extrem de practic este ajustrea protectiei. Aceasta are un singur  snur  ce premite ajustarea pe toata lungimea ei, iar la capatele sale snurul  se termina cu cate un opritor ce ajuta la fixare.


Gluga este un accesoriu care se poate achiziona separat. Are un sistem inovator de reglare care are la baza  velcro(scai, arici). Velcroul este pozitionat orizontal pe protectie si vertical pe interiorul glugii. Acest aspect permite ajustarea in functie de benefciarul direct al protectiei fie ca vorbim de un bebelus sau un copil mai mare.Daca este vorba de un bebe mic vom putea micsora gluga atat din snurul de pe marginea acesteia dar si prinzand gluga de protectie lipind partea superioara a velcroului vertical de velcroul orizontal. Marginea de la baza glugii va veni in exteriorul protectii, astfel incat copilul sa fie protejat de ploie/ninsoare, iar aceastea se vor scurge in exterior, nu interior ;)


Gluga Albinutei o mai port si eu din cand in cand, deci musai sa luati in considerare ca exista si gluga speciala pentru mama ce se poate achizitona separat.

Un alt lucru util este buzunarul exterior care este extrem de spatios si care imi permite sa imi tin mainile pe copil si in acelasi timp imi tine de cald.


Protectia poarta-ma! este universala si se poate utiliza peste orice tip de sistem ergonomic pozitionand-o in fata, pe sold sau in spate.  Atentie insa acesta nu substitue sistemul in sine.

Pe canalul youtube poarta-ma! gasiti mai multe filmulete despre modalitatea de utilizare si ajustare.

Detalii producator :
Protectiile poarta-ma! se pot folosi in orice anotimp: iarna, pe ninsoare, toamna, pe ploaie, primavara, pe vant, sau vara, la munte. Sunt extrem de usoare si simplu de folosit.

Se pot folosi atunci cand purtati copilul in wrap, in MeiTai sau SSC, in fata sau in spate, dar si in sling, cu copilul spre sold, sau in port bebe clasic.


Mai multe informatii gasiti aici.


Purtari placute!

Madalina

marți, 3 noiembrie 2015

Tu si Bebe - SSC Radira Baby & Toddler

Tu si Bebe
Soft structured carrier (SSC) Radira Baby si Toddler
bbc100%,  280gr/mp


Gargarita 3ani, 15 kg, 1m
Albinuta 9-11luni, 8kg,  70cm
Timp de testare utilizare; 2luni

La mijlocul verii, intr-o perioada plina de proiecte, concedii si planuri pentru provocari (#30BwMagicChallange) au ajuns la noi cele doua ssc-uri de la Tu si Bebe. La fix pentru un toddler zvapaiat si o Albinuta gata sa accepte o noua provocare oricand.


Radira este un soft structured carrier (ssc) care vine la pachet cu aproape toate cerintele in materie de ssc-uri care se afla acum pe piata de babywearing  romaneasca cu mentiunea  ca este facut de o echipa de WHAM (work at home moms).  Despre Conceptul WAHM Tu si Bebe am mai povestit aici. Ssc-ul este de fapt un mei tai cu catarame, recomandat in jurul varstei de 6l, poate si mai devreme in functie de dezvoltarea fizica si motrica a  bebelusului.  Deci ce am primit de la Tu si Bebe ? Doua ssc-uri in varianta baby si toddler in culori vesele insotite de accesorii : protectii de bretele, buzunar, gluga si saculet de depozitare. La o privire atenta am avut placerea sa constat ca sunt lucrate frumos, ingrijit, fara cusaturi strambe, incretituri, sau alte defecte optice pe care alti producatori mici le pun pe seama faptului ca intra in categoria handmade.  De aceea cred ca Radira poate sa fie o alternativa demna de luat in seama pentru produsele din clasa WHAM.


Detaliile pot continua: catarame trident cu dublu reglaj de la Duraflex, centura si bretelele sunt matlasate si buretate, panoul este usor buretat doar in zona in care se aseaza genunchii si in zona capului pentru confort suplimentar, catarame pentru alaptare, bretelele se pot pune atat in X cat si paralele, reglaj culisabil pentru fixare bretelelor si elastice la capatul chingilor pentru a strange surplusul.



Dupa spalare le-am masurat si baby size are latimea puntii 34cm si inaltimea panoului de 38cm, iar varianta toddler are puntea de 43cm si inaltimea panoului de 41cm. Pe pagina de FB este mentionata lungimea puntii de 35cm, respectiv 44cm. Fie ca a intrat la apa un pic materialul, fie ca este o abatere de la tipar, diferenta de 1cm este rezonabila.


Cum se simte si resimte in timpul purtarii ? Imi place sa aleg ssc-ul pentru rapiditatea cu care se monteaza atunci cand copilul nu are rabdare, mai ales de cand a inceput sa mearga Albinuta.



Revin la ceea ce spunem, atat eu cat si Cristina deseori pe grupul de suport in babywearing. Anumite sisteme trebuie incercate/ testate / probate cu copilul in brate pentru ca uneori o croiala avantajeaza o statura/ conformatie alteori nu precum croiala unei hainute. Personal pe mine ma incanta centurile din spuma in defavoarea celor matlasate si buretate, pentru ca imi plac lucrurile ferme. In varianta baby acest aspect nu a fost un impediment in a purta Albinuta, pe cand cu toddlerul din dotare am resimtit acest lucru. La cele 15kg ale Gargaritei simteam ca centura se strange si intervine un disconfort.  Am trimis feedback-ul acesta echipei Tu si Bebe si mi-au trimis la testat un nou ssc cu un burete mai plin si s-a vazut diferenta.  Bretele sunt moi si confortabile. Pentru o ajustarea rapida, din mers a ssc-ului Radira, recomand ca acest lucru sa fie facut sustinand un pic copilul, astfel incat bretelele sa nu stea tensionate la maxim.

Tandemul a devenit specialitatea noastra si lucrul acesta se poate vedea din pozele de mai  jos :)



Detalii producator:
100% bbc.
Materiale certificate OETKO TEX 100
Sustine pana la 20kg.
Ssc-ul Radira este disponibil in trei variante Baby, Toddler si Prescooler
Mai multe detalii ale producatorului gasiti pe pagina de FB  Tu si Bebe.



Purtari placute!

Madalina








luni, 28 septembrie 2015

Mamagolo Sling Delta Handwoven

Mamagolo Sling cu inele Delta Handwoven
bbc100%, 370gr/mp , tesatura Diamond
190x60cm
Timp de testare/utilizare - aproape 3l.
Albinuta - 7-10l si 7800gr


Imi propusesem sa va povestesc inca de luna trecuta despre Delta hw (handwoven) de la Mamagolo, dar cum am inceput #30BwMagicChallange o idee mai devreme, toate articolele s-au decalat un pic mai mult  decat imi imaginam eu. Din tota povestea asta  a existat si o parte bune si anume ca m-am bucurat mai mult de acest sling.



Ma uitam mai devreme cu drag si emotie la pozele cu acest sling. In prima faza am selectat pentru articol 85 de poze, da:  nu opt  si nici cinci, ci optzeci si cinci. O sa imi fie tare greu sa ma decid care din ele sa le public, o sa fac un efort sa ma limitez la cateva, dar daca sunt mai multe sunt convinsa ca nu o sa va suparati, nu ?

Sa incepem cu inceputul. Trebuie sa stiti ca Mamagolo este primul si singurul producator din Romania care face slinguri tesute manual, pe razboi asa cum lucrau o data bunicile noastre. In opinia mea Mamagolo a facut cea mai buna alegere  si a combinat tesatura Diamond cu metoda de producere manuala a slingului. Ce a iesit? Un material care ofera o experienta senzoriala deosebita, o sustinere buna, chiar daca este mai 'paturicios'. Stiti voi placerea aceea de a mangaia copilul aflat in brate in timp ce va plimbati si nu numai?  Mi-e drag de mor, o mangai pe Albinuta, dar mangai si slingul si imi place al naibii de tare! Doar o mama purtatoare poate intelege ...


Tesatura este groasa, 370gr/mp, asta inseamna ca o veti simti din plin la inceput. Dar stiti ceva ? Merita cu prisosinta sa ii acordati timp si sa il imblanziti, e un pic mai mult de lucru la capitolul acesta. Legat de tesatura ma intreba cineva daca lasa urme. Nu, nu lasa urme pe pielea copilului pentru ca tesatura lucrata manual are fata si dos.


Trebuie sa stiti ca este o idee mai ingust decat slingurile obisnuite. L-am masurat si are undeva la 55 de cm in latime. Acest aspect se datoreaza razboiului pe care este lucrat. Latimea poate sa fie un lucru bun pentru un bebelus mic, pentru ca nu veti avea asa mult surplus de material de gestionat ca lat un sling de 70de cm, iar pentru un toddler nazdravan  latimea mai mica este compensata de grosimea materialului care ofera o sustinere foarte buna si ferma.


In privinta modelului de la umar nu va faceti griji Mamagolo va poate face atat plated sau gathered.

Din aceeeasi colectie de slinguri tesute manual Diamond, Mamagolo mai are cateva cu motive traditionale populare  care merita atentia voastra  Sicani,  Simleu , Siculi.

Daca esti pasionata de slinguri si de tesaturi deosebite Delta sau oricare din colectia aceasta cu tesatura Diamond trebuie sa fie un must have al acestei toamne!


Detalii despre slingul Delta gasiti pe site-ul Mamagolo aici.
Sling cu inele ţesut cu mână cu motive tradiţionale populare transilvane. La 370 gr/mp este cel mai rezistent material pe care îl avem. Susţinerea extra se datorează şi ţesăturii groase şi faptului că este ţesut de mână. Diamond weave. Mărime: unică, 190x60 cm Compoziţie: bumbac - See more at: http://www.mamagolo.com/magazin/sling-cu-inele/delta-sling-cu-inele-mamagolo-tesut-cu-mana#sthash.1fgQZDgq.dpuf


Purtari placute!

Madalina



joi, 24 septembrie 2015

Polotno - Studio Ficaria Vintage Agnes

Wrap tesut , size 2
Polotno - Studio: Ficaria Vintage Agnes
100% pima cotton
305gsm

Albinuta 10l, 7800gr
Gargarita 3a, 15500gr
Timp de testare 1 saptamana

Polotno Studio este o companie din Rusia care fabrica wrapuri tesute. Placerea lor s-a transformat in munca, iar acum produc wrapuri tesute mecanic in diverse combinatii, blenduri,  bumbac, casmir, matase. Firele sunt produse in Italia si tesute mecanic in Rusia.

La inceputul lunii Aprilie Polotno se decide sa trimita in Europa un wrap de test pe numele sau  Ficaria Vintage Agnes, marimea aleasa pentru wrapul de test un size 2.  M-am bucurat ca a ajuns la noi imediat dupa incheierea provocarii 30#BwMagicChallange pentru ca tocmai ce invatasem cateva legaturi numai bune pentru un wrap scurt.
Personal as fi mers pe un wrap mai lung, macar un size 4 pentru a putea diversifica legaturile. Am incercat Simple hip carry, Rebozo cu nod alunecator, un front torso legat in fata, un backcarry cu toddlerul din dotare dar si un rrrrr cu Albinuta.

Ma asteptam sa primesc un wrap gros si pufos, dar a ajuns la noi molicel de la atata testat. Nu am resimtit nici in material, nici la nod grosimea de 305gr/m2. In consecinta nu ma pot pronunta in privinta imblanzitului, toata treaba a fost facuta de alte mamici.  Tesatura de tip jacquard este pe placul meu pentru ca nu imi fac griji niciodata ca modelul wrapului nu este vizibil sau ca il pun pe dos, iar ideea de a pune middlemarker pe ambele laturi mi s-a parut foarte ok mai ales pentru mamele incepatoare. Se tensioneaza usor si sustine in mod placut  chiar si greutatea unui toddler.




Mai multe detalii despre Polotno gasiti aici

Purtari placute!

Madalina


sâmbătă, 22 august 2015

‪#‎30BwMagicChallenge‬


Va provocam ca timp de 30+ de zile sa ne purtam copiii in fiecare zi, iar la final sa ne bucuram impreuna de voie buna, de bucuria de a ii avea aproape de noi in fiecare zi si evident si de premii.

Noi vom da startul in fiecare zi  pe FB cu o poza care va avea hashtag-ul #30BwMagicChallenge. Fie ca o sa fie o legatura noua de wrap tesut sau nu smile emoticon un sling cu inele in fata sau pe sold sau un wrap tai, un ssc, un mei tai, un sling fix sau un wrap elastic, un copil purtat sa fie!
Ce trebuie sa faceti voi ? 

Daca aveti un wrap tesut, sa incercati legatura respectiva. Daca nu aveti un wrap tesut, imprumutati sau improvizati. Daca aveti wrapul, slingul si bebelusul e pe drum sau in vacanta la bunici puteti sa folositi o papusa, ursulet de plus etc. Sau pur si simplu sa ne aratati o poza cu sistemul din dotare si copilul purtat de voi, de tatic, de bunic de cine vreti voi!!! heart emoticon
Share& Like& Tag pe pagina de FB nu sunt obligatorii dar sunt bine venite smile emoticon
Perioada de desfasurare: 17 August -15 Septembrie 2015 - vor exist si cateva zile Bonus care vor lungi  un pic comeptitia. Acest zile vor intra la extragerea finala.
Perioada de recuperare : aproximativ 16-30 Septembrie 2015
Veti putea sa recuperati zilele sarite in aceasta perioada, dar va trebui sa postati la postarile respective, nu separat.

Sarbatorim impreuna IBW, 4-11 Octombrie 2015, cu anuntarea castigatorilor.

Modalitatea de extragere a premiilor:
Pentru fiecare premiu pus la dispozitie de sponsorii nostri vom extrage in mod aleatoriu o zi din cele 30 de zile in care se desfasoara #30BwMagicChallenge. Din ziua respectiva vom extrage un comentariu castigator.
Concursul se desfasora doar pe teritoriul Romaniei.
In curand vom anunta sponsorii si premiile aici :
https://www.facebook.com/media/set/…




Bebe Bijoux - Coliere babywearing si alaptare - 3 premii constand in coliere de bw

Mamagoló - un premiu constand intr-un sling de in

Tu şi bebe - 2 premii constand intr-un un wrap elastic si un Softai



Curcubee minunate - 1 preimiu constand in Girafa curcubeu unicat


ISARA - un marsupiu



Casa Zamfirei - un meitai



HipHip.ro - 1 premiu : o pretectie de iarana MaM




Coliere alaptare / babywearing / dentitie - 3 premii constand in coliere de bw


Marsupi - 1 premiu constand intr-un Marsupi




Crisalida - 1 wrap tesut



Calin Bleu - 1 premiu: sling sau wrap va alegeti voi culoarea, modelul, masura ;)





Oscha -  un premiu - scrap pack



Harbuz.ro - 3 vouchere cu discount de 5%



BNS -un premiu special, o bijuterie deosebita!


Traistute si alte chestii dragute



Purtari placute!