joi, 13 iulie 2017

Radira Toddler- Tu Si Bebe

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris,  ca toate ca am primit in acest rastimp multe mesaje de la voi in care m-ati intrebat despre diferite sisteme, despre branduri, am primit si solicitari de teste, de review-uri. Stiu ati vrut sa mai scriu, dar nu a fost sa fie.

Nu am vrut sa o iau o pauza, dar plecand din coltul meu de Rai ( Valea Doftanei) si intorcandu-ma in Bucuresti am trecut printr-o serie de acomodari, Gargarita a schimbat gradinita, Albinuta trece la grupa mijlocie deja,  da ! Iar eu m-am intors in corporatie :) .


La sfarsitul toamnei trecute, Adriana m-a rugat sa vad Radira in varianta de toddler si chiar a pregatit un model cu pisici, Albinuta fiind extrem de entuziasmata, caci le indrageste enorm. O data sosit coletul am tot asteptat momentul oprtun sa  folosesc ssc-ul. Prima oara Albinuta a stat abia in decembrie, dar nu am apucat sa fac mai mult de-o poaza , poate 3. :).


Mi-a placut mult de tot, chiar mai mult decat varianta anterioara. Tu si bebe au facut cateva modificari fata de versiunea de dinainte si aceasta e mult mai confortabila, pare cumva ferma dar confortabila, bretele sunt intarite anume ca sa sustina greutatea unui toddler  ( e drept ca acum eu am cu cateva zeci de kg mai putin de cand Garagarita a trecut de la baby la toddler si Albinuta era doar un bebelus, iar  aspectul acesta conteaza cand alegi un ssc).  Centura usor diferita este mult mai ok pentru cel care poarta sistemul.

Am observat ca au schimbat si modul in care se prinde gluga si este unul mult mai practic.Cataramele sunt Duraflex, iar bretele se pot aranja atat paralel cat si in X. 


Detalii producator:
100% bbc
Materiale certificate OETKO TEX 100, si o varientate marede modele, aruncati si o privire la seria mica cu aplicatii
Sustine pana la cca 22kg.
Ssc-ul Radira este disponibil in trei variante Baby, Toddler si Prescooler
Mai multe detalii ale producatorului gasiti pe pagina de FB

Purtari placute !

Madalina

P.S. stiu ca toate se intampla cu un motiv , profit de acest articol si dau startul unei licitatii. Scot la licitatie Radira "fetita cu pisici" in varianta toddler cu toate accesoriile incluse (gluga, buzunar, saculet, portectii)! Banii obtinuti merg direct catre Tavi. Pretul de pornire este 150 ron.

puteti citi povestea lui Tavi pe pagina creata special Impreuna pentru Tavi si familia lui

sau

puteti intra pe grupul de vanzari Impreuna pentru Tavi si familia lui


Licitatia se incheie pe data de 19.07.2017 la ora 00:00 cand Tavi va implini 34 de ani! La multi ani, Tavi!

Noi ne putem vedea pe 19 iulie, dupa ora 18, la evenimentul creat special pentru el, in vederea strangerii de fonduri pentru tratamentul ce ii va putea da sanasa la o viata normala . Evenimentul are loc in Bucuresti la restaurantul LaProtap.

sau

haideti sa fiti unul din sutele, miile de ingeri care ne ajuta sa strangem cei 50.000 euro donanad direct in conturile lor:

RON - RO64INGB0000999906944862
EURO - RO12INGB0000999906944925
Paypal - raluca.grigorescu7@gmail.com
Link de plata prin paypal: https://www.paypal.me/helpforTavi
Sharing is caring !

P.s.s. poze  cu ei in Radira <3 <3 <3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu