marți, 28 iulie 2015

Tu si bebe

wrap elastic, bbc100%,  interlock

Albinuta 7l, 7000gr
Timp de testare : 2 saptamani


Recunosc ca atunci cand vine vorba de un wrap elastic imi tresalta inima de bucurie. Mereu ma intreb oare cat o sa mai stea Albinuta mea  in wrapul elastic? Stiu raspunsul: putin. Pe de-o parte este si varsta, apoi caldura mare de peste vara. Noroc ca aici la munte am prins cateva zile racoroase in toiul verii si am putut profita ca sa va mai povestim despre inca un wrap elastic. Bucuria se citeste si in zambetul ei, nu ?


Reiau o idee pe care am tot vehiculat-o in ultima vreme pe grupul de suport in babywearing. Wrapul elastic este cel mai facil sistem de utilizat pentru o mamica incepatoare in babywearing si este potrivit de la nastere pana in jur de 7-8l sau 7-8kg.. De ce ? Pentru ca se poate folosi intr-un singur fel, este vorba despre o legatura simpla care se invata foarte usor, dar care necesita trei starturi de material pe spatele bebelusului. Din acest motiv pe timpul verii nu este sistemul cel mai potrivit, pentru ca cele trei straturi de material sunt echivalentul a trei randuri de haine. Asa cum nici voi nu ati rezista cu trei tricouri pe voi, nici bebelusul vostru nu o sa fie cel mai incantat. Apoi exista riscul supraincalzirii.

Sa revenim. De data acesta wrapul elastic a venit de la Biblioteca Grupului Bucuresti de Babywearing si este semnat Tu si bebe, un concept homemade. In spatele  Tu si bebe se afla doua mamici tinere si energice (WAHMS), care purtandu-si bebelusii in parc, s-au gandit cum ar putea sa faca si ele sisteme si sa ajute alte mamici dornice sa isi poarte copilasii. Au pornit la drum cu wrapurile elastice si acum si-au extins paleta cu inca doua produse: Softai si SSC.


Wrapul elastic Tu si bebe este din bumbac 100% tricot interlock si asa cum va spuneam in articolele anterioare calitatea acestui tip de tesatura este faptul ca este elastica pe latime si  extrem de putin pe lungime.
Materialul wrapului nu este gros, dar nici subtire si a sustinut bine Albinuta vesela si jucausa in varsta de 7l, cu singuranta se aseaza la fel de bine si pe un bebelus mic.

Din experienta personala cam aceasta este varsta maxima (7-8l) la care poti utiliza un astfel de wrap elastic. Materialul  sustine bine si se aranjeaza frumos sub greutatea ei, numai ca elasticitatea nu e cea mai potrivita pentru foiala copilului.  In plimbarile noastre in wrapul elastic m-am confruntat destul de des cu situatii de genul: ba cu mainile afara, ba cu ele inauntru, acum sta linistita si papa, apoi aude un caine care latra si hop cu privirea dupa el, etc.

Dar si cand a adormit, a adormit!!!


Va las sa va delectati cu pozele, sunt mai multe decat de obicei ca mi-e drag de Albinuta si de wrap!



Descriere producator:
Bumbac 100% interlock
5x500
Disponibil in 6 nuante de culori.
O descriere mai ampla puteti gasi aici


Purtari placute!

Madalina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu